Någonting som tagit sig in i våra hjärtan kommer aldrig helt ut.

21 Maj 2013 - 18:21

 

"Döden är en del av livet. En del som är väldigt svår att acceptera. Ta vara på dom människor ni har som betyder något. Påminn dom om vad dom är för er. Gör det nu när ni har chansen.

 

Under livets gång kommer vi alltid att få lära oss en sak om och om ingen och det är att gå vidare. Det spelar ingen roll hur många gånger vi gjort det förut. Gällande kärlek som gällande vänskap. Det är alltid lika svårt att lära sig det på nytt.

 

När vi har tagit oss vidare så kommer det förflutna alltid att finnas kvar i hjärtat. Vi lever och vi gör många misstag. Livet går vidare. Inom oss i våra hjärtan finns allting kvar. Från våra hjärtan kan vi inte sudda ut det som bevaras.

 

Vi kan tro oss kommit en lång bit på vägen fast att vi egentligen inte har det. Det beror på att det vi egentligen gör är att vi fokuserar på någonting annat, slutar träffas eller träffar andra människor. Allting finns kvar inom oss. Det enda vi gjort är att gräva det djupare och djupare ner för att inte känna.

 

Glömma människor som har haft betydelse i våra liv. Det tror jag inte är möjligt. Vi kan sluta tänka på personen en period. Människor som varit en del av oss glömmer vi aldrig. Dom finns kvar inom oss. Någonting som tagit sig in i våra hjärtan kommer aldrig helt ut. Det stannar alltid kvar i våra hjärtan. Det känns bara inte lika starkt längre.

 

Människor blir sårade enda in i själen. Det känns i hjärtat och det blir till ett sår. Hjärtan går att läka. Det finns många sorters läkemedel för brustna hjärtan ska få en chans att läka ihop. I slut änden finns det ett ärr kvar, för alltid.

 

En del lär sig efter allt och en del låter ingen komma in riktigt nära. Ibland när hjärtat blivit sårat krävs det mycket tid att läka såren till ärr och kunna släppa in någon på nytt. För en del tar det längre tid och för en del kortare men jag tror vi alla kommer kunna det igen."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo