15 Juni

15 Juni 2013 - 17:14
GRATTIS PÅ FÖDELEDAGEN MIN ÄLSKADE FINA BÄSTA VÄN MALIN

Det handlar om att kunna lita på varandra och att kunna skratta och gråta tillsammans. Det handlar om att dela minnen och att dela på allt som verkligen betyder något. Det handlar om att ligga vakna nätter igenom och prata om precis allt och alla. Det handlar om att vara ett fastän man är två och att dela nästa ett helt liv tillsammans. Det handlar om att bråka och bli sams och att ha roligt åt sånt som andra inte alls kan förstå. Det handlar om att kunna ringa när som helst på dygnet bara för att man måste prata och om att betyda mest för någon annan. Det handlar om att kunna säga jag älskar dig varje dag, utan att det någonsin förlorar sin betydelse. Det handlar om dig och om vår vänskap.


Kommentarer
Postat av: Malin Söderholm

Åh, fina fina du!
Igår när jag gick på stan med min kompis, berättade vi båda två om grejer som hänt och hur vårt liv såg ut hemma. Jag kom och tänka när du och jag var i London, en vecka, va tillsammans hela tiden, och vi bråkade inget! Inga småtjafs. Vår vänskap har härdats utav avstånd, att längta efter att träffa varandra och det har gjort vår vänskap så stark. Vår vänskap kan klara allt och den kommer klara allt.
Jag längtar efter den dagen vi bor nära varandra, och kan umgås hur mycket som helst!
Hur olika vi än tycka ibland, så fixar vi det, vi skrattar bort saker som inte är värda att bli upprörda för. Vi vet vart vi har varandra, och vi vet att vår vänskap, vår kärlek, kommer vara, för evigt.
Vi ska ju bli gamla tillsammans! :)
Igår tänkte jag verkligen, du är den bästa vän jag någonsin haft och någonsin kommer ha. För vad som än händer, släpper aldrig apan sin banan.
<3 Jag älskar dej.

Svar: London var så jäkla underbart med dig. Nästan så jag vill åka tillbaka dit på en shopping helg. Klart att våran vänskap är stark. Vi har hållit ihop i så pass många år nu och saknaden och längtan efter dig tror jag aldrig varit större. Som du säger skrattar vi bort saker, vi skrattar åt saker som andra inte förstår. Vi skrattar tillsammans och den är en av dem anledningarna till varför vår vänskap är så stark. Från första dagen du kom till Linköping och hälsade på mig. Vi skrattade och din närhet skrämde bort allting som känts dåligt innan. Jag vet vart jag har dig och du vet vart du har mig. En bit bort men ändå så nära. Jag släpper aldrig dig min älskade apa. Vad glad jag blev av denna fina text du skrivit. Du är kärlek! Jag kärlekar dig min vän!!
dontstopbelievin.webblogg.se

2013-06-17 @ 02:15:22 / http://dethandlarommalin.se
Postat av: Malin Söderholm

Minns fortfarande så väl första helgen jag åkte till dig. Fem dagar. Min mamma undrade om det inte skulle kännas konstigt då vi inte träffats så mycket innan. Dagen jag åkte hem, jag kunde inte förklara vad jag kände men ett stort tomrum.
Du fyllde en bit av mig, och det har alltid varit så jobbigt att vara ifrån varandra, det är en sak vi lärt oss. Men ändå.
Du är min bästa vän, och det kommer ingen ändra på.
Vi ska resa mycket tillsammans i vår dagar, min kära vän!
<3

2013-06-17 @ 22:09:21 / http://dethandlarommalin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo